Generalitat de Catalunya
Eleccions al Parlament de Catalunya2017

Eleccions al Parlament de CatalunyaEleccions al Parlament de CatalunyaEleccions al Parlament de CatalunyaEleccions al Parlament de Catalunya 2017

Informes de resultats definitiusInformes de resultados definitivosRapòrts de resultats definitiusFinal results reports

Per visualitzar els informes necessiteu l'Acrobat Reader. Si no el teniu, cliqueu la icona iconoAcrobat per descarregar-lo.Para poder visualizar los informes necesita Acrobat Reader. Si no dispone de él, pulse en el icono iconoAcrobat para descargarlo.Entà visualizar es rapòrts vos cau er Acrobat Reader. Se non l'auetz, clicatz ena icòna iconoAcrobat entà descargar-lo.To view the reports you need Acrobat Reader. If you do not have it, click the icon iconoAcrobat to download it.

Generalitat de Catalunya

NOTA: Acord de la Junta Electoral Central de 18 de desembre de 2017: com a conseqüència de la retirada de la candidatura Diàleg Republicà, els vots emesos a favor d'aquesta candidatura es comptabilitzen com a vots en blanc (exp. 283/761). NOTA: Acuerdo de la Junta Electoral Central de 18 de diciembre de 2017: como consecuencia de la retirada de la candidatura Diàleg Republicà, los votos emitidos a favor de esta candidatura se contabilizan como votos en blanco (exp. 283/761). NÒTA: Acòrd deth Junta Electoral Central de 18 de deseme de 2017: coma conseqüéncia dera retirada dera candidatura Diàleg Republicà, es vòts emetudi en favor d'aguesta candidatura se comptabilizen coma vòts eth blanc (exp. 283/761). NOTE: Agreement of the Junta Electoral Central of December 18, 2017: as a consequence of the withdrawal of the list Diàleg Republicà, the votes issued in favour of this list count as blank ballots (exp. 283/761).

Avís legal: La ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se citi la font i la data d'actualització, que no es desnaturalitzi la informació i que no es contradigui amb una llicència específica.

Aviso legal: La ©Generalitat de Cataluña permite la reutilización de los contenidos y de los datos siempre que se cite la fuente y la fecha de actualización, que no se desnaturalice la información y que no se contradiga con una licencia específica.

Avís legau: Era ©Generalitat de Catalonha permet era reutilizacion des contenguts e es donades cada viatge que se cite era hònt e era data d'actualizacion, que non se desnaturalize era informacion e que non se contradigue damb ua licéncia especifica.

Legal Notice: The ©Generalitat de Catalunya (Government of Catalonia) allows the reuse of content and data without restrictions beyond mention of the source, non-alteration of information and specification of last update, and so long that it does not contradict any license.

Generalitat de Catalunya
Torna amunt Volver arriba Torna ensús Go up