Què és el CINC?


El CINC és un programa de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

 

Logo CINC

Consulta'n la programació

 

Condicions per als cinemes i programadors que hi vulguin participar

 

Per participar en el CINC, cal que programeu pel·lícules de reestrena en català, adreçades a un públic infantil i familiar, a preu reduït.

Podeu programar pel·lícules en el CINC en qualsevol moment de l’any.

Cal que empleneu un formulari per a cada sessió prevista i l’envieu, almenys, 15 dies abans de l’inici de les projeccions.

Amb la informació rebuda, elaborarem el material de difusió amb totes les pel·lícules programades i us el retornarem perquè el valideu. Un cop validat, rebreu el material definitiu per fer-ne difusió, incorporarem la programació a la Cartellera Cinema en Català i en farem difusió als nostres canals.

Trobareu el clip del CINC per projectar abans o després de les sessions, la imatge gràfica del programa i els tràilers de les pel·lícules a l’Àrea de descàrrega.

 

Bústia de contacte: cinema.dgpl@gencat.cat.