La cartellera ofereix la programaciˇ de cinema en catalÓ a les sales de cinema, amb informaciˇ artÝstica de cada pelĚlÝcula, les sales amb l'adreša i la data d'exhibiciˇ. TambÚ ofereix informaciˇ sobre cicles i festivals, notes de premsa sobre cinema en catalÓ i enllašos d'interŔs relacionats. Des de la cartellera s'accedeix a la Base de Dades de Cinema en CatalÓ adrešada al sector, amb dades sobre produccions audiovisuals subtitulades, doblades i en versiˇ original en catalÓ des del 2013, per facilitar-ne la distribuciˇ un cop estrenada.

 

La informaciˇ sobre les projeccions en sala Ús aportada per distribu´dores i exhibidors. Per consultar horaris i possibles canvis d'˙ltima hora, consulteu la programaciˇ als webs de les sales. Podeu fer-nos arribar observacions per mitjÓ d'aquest formulari o per missatge directe a @cat_cine.

 

Els continguts del Portal Cinema en catalÓ sˇn accessibles com a sets de dades obertes al portal de dades obertes de Gencat.

 

Si les incorporeu en algun projecte us agrairem que ens ho comuniqueu enviant-nos un missatge a la b˙stia cinemaencatala.cultura@gencat.cat.