La cartellera ofereix la programació de cinema en català a les sales de cinema, amb informació la informació artística de cada pel·lícula, les sales amb l'adreça i la data d'exhibició. També ofereix informació sobre cicles i festivals, notes de premsa sobre cinema en català i enllaços d'interès relacionats. Des de la cartellera s'accedeix a la Base de Dades de Cinema en Català adreçada al sector, amb dades sobre produccions audiovisuals subtitulades, doblades i en versió original en català des del 2013, per facilitar-ne la distribució un cop estrenada.
La informació sobre les projeccions en sala és aportada per distribuïdores i exhibidors. Per consultar horaris i possibles canvis d'última hora, consulteu la programació als webs de les sales. Podeu fer-nos arribar observacions per mitjà d'aquest formulari (seleccioneu "Cinema en català" al tema i al subtema) o per missatge directe a @cat_cine.
Els continguts del Portal Cinema en català són accessibles com a sets de dades obertes al portal de dades obertes de Gencat. Si les incorporeu en algun projecte us agrairem que ens ho comuniqueu enviant-nos un missatge a la bústia.