Eleccions al Parlament de Catalunya 2017

Eleccions al Parlament de Catalunya 2017

Eleccions al Parlament de Catalunya 2017

NOTA: Acord de la Junta Electoral Central de 18 de desembre de 2017: com a conseqüència de la retirada de la candidatura Diàleg Republicà, els vots emesos a favor d'aquesta candidatura es comptabilitzen com a vots en blanc (exp. 283/761). NOTA: Acuerdo de la Junta Electoral Central de 18 de diciembre de 2017: como consecuencia de la retirada de la candidatura Diàleg Republicà, los votos emitidos a favor de esta candidatura se contabilizan como votos en blanco (exp. 283/761). NÒTA: Acòrd deth Junta Electoral Central de 18 de deseme de 2017: coma conseqüéncia dera retirada dera candidatura Diàleg Republicà, es vòts emetudi en favor d'aguesta candidatura se comptabilizen coma vòts eth blanc (exp. 283/761). NOTE: Agreement of the Junta Electoral Central of December 18, 2017: as a consequence of the withdrawal of the list Diàleg Republicà, the votes issued in favour of this list count as blank ballots (exp. 283/761).

Generalitat de Catalunya

Avís legal: La ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se citi la font i la data d'actualització, que no es desnaturalitzi la informació i que no es contradigui amb una llicència específica.

Aviso legal: La ©Generalitat de Cataluña permite la reutilización de los contenidos y de los datos siempre que se cite la fuente y la fecha de actualización, que no se desnaturalice la información y que no se contradiga con una licencia específica.

Avís legau: Era ©Generalitat de Catalonha permet era reutilizacion des contenguts e es donades cada viatge que se cite era hònt e era data d'actualizacion, que non se desnaturalize era informacion e que non se contradigue damb ua licéncia especifica.

Legal Notice: The ©Generalitat de Catalunya (Government of Catalonia) allows the reuse of content and data without restrictions beyond mention of the source, non-alteration of information and specification of last update, and so long that it does not contradict any license.