• Imprimeix

Demà finalitza el termini de les acreditacions online per accedir al centre de difusió de dades de les eleccions del 21D

Els mitjans que no s’hagin registrat després d’aquesta data ho podran fer de forma presencial al Pavelló 8 de Fira de Barcelona (recinte Gran Via) els dies 20 i 21 de desembre. S’amplia a dimarts 19 de desembre el període per recollir les acreditacions i realitzar els muntatges dels mitjans audiovisuals.

13/12/2017 13:12

Dema dijous, 14 de desembre, es tanca el termini d’acreditacions online per als mitjans que vulguin cobrir les eleccions del 21 de desembre des del centre de difusió de dades habilitat pel departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda al Pavelló 8 de Fira de Barcelona, al recinte Gran Via (carrer del Foc, 45). Els diaris, mitjans digitals, ràdios i televisions que no hagin omplert els formularis podran registrar-se de forma presencial els dies 20 i el mateix dia de les eleccions, 21 de desembre, tot i que és aconsellable que ho facin amb antelació.  

D’altra banda, s’ha ampliat el termini de recollida de les acreditacions sol·licitades prèviament. Així, a part de dimecres 20 i dijous 21, els distintius també es podran anar a buscar dimarts 19. 

Les acreditacions es recolliran a l’espai que s’habilitarà amb aquesta finalitat al Pavelló 8 de Fira de Barcelona de 10h a 20h el dimarts 19 i el dimecres 20, i el mateix dia de les eleccions, des de les 8h fins a l’inici de la darrera roda de premsa programada. 

Finalment, els mitjans audiovisuals que hagin reservat espais per a càmeres i equips  tècnics podran realitzar els corresponents muntatges a partir del dimarts 19 de desembre. 

Per a més informació: http://www.parlament2017.cat/ca/sala-premsa/index.html