• Inici
  • Aplicació mòbil 14F

Aplicació mòbil 14F

L'aplicació Eleccions 14F permet consultar els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer de 2021. El nou servei està disponible per a telèfons mòbils i tauletes de les plataformes Android i iOS (iPhone/iPad), i es pot configurar en castellà, català, occità aranès i en anglès.

 

 Descàrrega de l'aplicació 14F

App_Store_Badge playBadge

 

Com funciona

Aquesta aplicació, un cop instal·lada al nostre terminal mòbil o tauleta, ens permet:

  • Seguir els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya en temps real i des de qualsevol lloc (candidatures i candidats, dades de participació i resultats provisionals) i comparar els resultats i la participació amb els dels anys anteriors.
  • Consultar les dades de tot el territori utilitzant el cercador per veure les dades referents a un lloc en concret i afegint a favorits les circumscripcions, les comarques i els municipis que volem seguir.
  • Crear i compartir els nostres parlaments triant les candidatures que ens agradaria que pactessin i mirar si aconsegueixen la majoria absoluta. Podrem posar un nom al nostre parlament i compartir-lo en les xarxes socials.

 

Per primer any s’inclou una funcionalitat que permet, durant tot l’escrutini,  conèixer quin partit s’ha emportat l’últim escó i a quants vots es troba el partit competidor, en cada una de les circumscripcions.

 

app14f

Data d'actualització:  11.02.2021