Acreditacions de premsa

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Tipus d'acreditació: presencial

Dades del mitjà
Sala de premsa. A causa de les mesures sanitàries, el nombre de redactors es limita a una persona
Acreditació de tècnic a l’exterior del Parlament
Unitats mòbils

Tractament: Sistema de gestió electoral

Responsable: Direcció General de Participació Ciutadana i Processos Electorals. Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència.

Finalitat: Recollir les dades personals necessàries per: gestionar el procés electoral.

Legitimació: Exercici de poders públics d'acord amb la Llei Orgànica 5/1985.

Destinataris: Les dades es comunicaran a altres òrgans de l’Administració pública, als encarregats de tractament que proveeixen, per compte del responsable del tractament, els serveis TIC i els serveis de retirada, trasllat, dipòsit, consulta i destrucció de documentació administrativa. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.

Drets de les persones interessades: Per exercir els drets d'accés a les dades personals, rectificació, supressió, oposició al tractament  i sol·licitud de limitació accediu a aquest enllaç exteriors.gencat.cat/dretspersonesinteressades

Informació addicional: Per ampliar aquesta informació i conèixer-ne els detalls podeu consultar la fitxa amb la descripció del tractament Sistema de gestió electoral, disponible al web del Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència.

Si considereu que els vostres drets no s'han atès adequadament, teniu dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.